U, de petitionaris

Behoud ons luchtalarm

35 ondertekeningen

Beste medeburgers, Stel je voor: een vijandige mogendheid die onze satellieten saboteert, waardoor onze communicatiekanalen worden verstoord en onze verbinding met de buitenwereld wordt afgesneden. Op dat moment is het luchtalarm niet alleen een geluid in de lucht, maar onze enige betrouwbare waarschuwingssignaal, ons baken van hoop te midden van chaos. In een tijd waarin de dreiging van cyberaanvallen en technologische sabotage steeds reëler wordt, is het luchtalarm van onschatbare waarde. Het is ons laatste redmiddel, onze laatste verdedigingslinie tegen onzichtbare vijanden die onze nationale veiligheid bedreigen.

Door het behoud van het luchtalarm te steunen, tonen we niet alleen onze vastberadenheid om ons land te beschermen, maar ook onze veerkracht in het aangezicht van toenemende dreigingen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we voorbereid zijn op elke mogelijke aanval, dat we als samenleving standvastig blijven in tijden van crisis.

Teken vandaag nog deze petitie en laat je stem horen voor het behoud van het luchtalarm. Samen moeten we een front vormen tegen dreigingen van buitenaf en onze nationale veiligheid waarborgen voor de toekomst.

Petitie

Wij

Burgers en alle medeburgers van Nederland

 

constateren dat:

  • het luchtalarm is ons laatste redmiddel, onze laatste verdedigingslinie tegen onzichtbare vijanden die onze nationale veiligheid bedreigen
  • door het behoud van het luchtalarm te steunen, we niet alleen onze vastberadenheid tonen om ons land te beschermen, maar ook onze veerkracht in het aangezicht van toenemende dreigingen
  • we samen ervoor kunnen zorgen dat we voorbereid zijn op elke mogelijke aanval, dat we als samenleving standvastig blijven in tijden van crisis.
  • we samen een front moeten vormen tegen dreigingen van buitenaf en onze nationale veiligheid moeten waarborgen voor de toekomst.

 

en verzoeken

het behoud van het luchtalarm.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-06-2024 
Petitionaris:
P Heeren 

Geschiedenis

Ondertekeningen