You, the petitioner

Behoud ons luchtalarm

35 signatures

Beste medeburgers, Stel je voor: een vijandige mogendheid die onze satellieten saboteert, waardoor onze communicatiekanalen worden verstoord en onze verbinding met de buitenwereld wordt afgesneden. Op dat moment is het luchtalarm niet alleen een geluid in de lucht, maar onze enige betrouwbare waarschuwingssignaal, ons baken van hoop te midden van chaos. In een tijd waarin de dreiging van cyberaanvallen en technologische sabotage steeds reëler wordt, is het luchtalarm van onschatbare waarde. Het is ons laatste redmiddel, onze laatste verdedigingslinie tegen onzichtbare vijanden die onze nationale veiligheid bedreigen.

Door het behoud van het luchtalarm te steunen, tonen we niet alleen onze vastberadenheid om ons land te beschermen, maar ook onze veerkracht in het aangezicht van toenemende dreigingen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we voorbereid zijn op elke mogelijke aanval, dat we als samenleving standvastig blijven in tijden van crisis.

Teken vandaag nog deze petitie en laat je stem horen voor het behoud van het luchtalarm. Samen moeten we een front vormen tegen dreigingen van buitenaf en onze nationale veiligheid waarborgen voor de toekomst.

Petition

We

Burgers en alle medeburgers van Nederland

 

establish that:

  • het luchtalarm is ons laatste redmiddel, onze laatste verdedigingslinie tegen onzichtbare vijanden die onze nationale veiligheid bedreigen
  • door het behoud van het luchtalarm te steunen, we niet alleen onze vastberadenheid tonen om ons land te beschermen, maar ook onze veerkracht in het aangezicht van toenemende dreigingen
  • we samen ervoor kunnen zorgen dat we voorbereid zijn op elke mogelijke aanval, dat we als samenleving standvastig blijven in tijden van crisis.
  • we samen een front moeten vormen tegen dreigingen van buitenaf en onze nationale veiligheid moeten waarborgen voor de toekomst.

 

and request

het behoud van het luchtalarm.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-01 
Lead petitioner:
P Heeren 

History

Signatures