U, de petitionaris
Whatsapp image 2024 03 04 at 15.28.32

Behoud en verbeter de veiligheid zebrapad op de Karel Doormanstraat/Lentfersweg

83 ondertekeningen

De Gemeente Rijssen-Holten heeft het voornemen om het zebrapad aan de zuidwestzijde van de kruising Karel Doormanstraat-Lentfersweg op te heffen. Zij wil dit doen om de veiligheid te vergroten. Veel kinderen maken gebruik van deze oversteekplaats en voor hen wordt de situatie juist onveiliger.

Petitie

Wij

Ouders van schoolgaande kinderen en bewoners in de omgeving van de Karel Doormanstraat/Lentfersweg

 

constateren dat:

  • de oversteekplaats vaak onveilig is doordat bestuurders te hard rijden en niet stoppen
  • veel kinderen en andere bewoners gebruik maken van de oversteekplaats aan de zuidwestzijde van de kruising Karel Doormanstraat-Lentfersweg wanneer zij van en naar school gaan, wanneer zij van en naar vriendjes, het centrum, de bibliotheek enz. gaan
  • het verwijderen van deze oversteekplaats leidt tot een nog onveiligere situatie voor deze kinderen en bewoners.

 

en verzoeken

Het besluit om de oversteekplaats op te heffen, te herzien en de oversteekplaats aan de zuidwestzijde van de kruising Karel Doormanstraat-Lentfersweg in stand te houden en de veiligheid te verbeteren door de zichtbaarheid van beide oversteekplaatsen op de kruising Lentfersweg/Karel Doormanstraat te vergroten, bijvoorbeeld door het plaatsen van knipperlichten en het aanbrengen van markeringen op het wegdek.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rijssen-Holten 
Petitieloket:
Einddatum:
22-03-2024 
Petitionaris:
Anneke Nijsink 

Geschiedenis

Ondertekeningen