You, the petitioner
Whatsapp image 2024 03 04 at 15.28.32

Behoud en verbeter de veiligheid zebrapad op de Karel Doormanstraat/Lentfersweg

83 signatures

De Gemeente Rijssen-Holten heeft het voornemen om het zebrapad aan de zuidwestzijde van de kruising Karel Doormanstraat-Lentfersweg op te heffen. Zij wil dit doen om de veiligheid te vergroten. Veel kinderen maken gebruik van deze oversteekplaats en voor hen wordt de situatie juist onveiliger.

Petition

We

Ouders van schoolgaande kinderen en bewoners in de omgeving van de Karel Doormanstraat/Lentfersweg

 

establish that:

  • de oversteekplaats vaak onveilig is doordat bestuurders te hard rijden en niet stoppen
  • veel kinderen en andere bewoners gebruik maken van de oversteekplaats aan de zuidwestzijde van de kruising Karel Doormanstraat-Lentfersweg wanneer zij van en naar school gaan, wanneer zij van en naar vriendjes, het centrum, de bibliotheek enz. gaan
  • het verwijderen van deze oversteekplaats leidt tot een nog onveiligere situatie voor deze kinderen en bewoners.

 

and request

Het besluit om de oversteekplaats op te heffen, te herzien en de oversteekplaats aan de zuidwestzijde van de kruising Karel Doormanstraat-Lentfersweg in stand te houden en de veiligheid te verbeteren door de zichtbaarheid van beide oversteekplaatsen op de kruising Lentfersweg/Karel Doormanstraat te vergroten, bijvoorbeeld door het plaatsen van knipperlichten en het aanbrengen van markeringen op het wegdek.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rijssen-Holten 
Petition desk:
Closing date:
2024-03-22 
Lead petitioner:
Anneke Nijsink 

History

Signatures