U, de petitionaris

Behoud de Travertijnstraat als broedplaats

1.888 ondertekeningen

Travertijnstraat is een broedplaats in Groningen voor (jonge) creatieve ondernemers, maar ook maatschappelijke instanties die zorgen voor sociale ondersteuning. Wegens huizenbouw wil de gemeente de gebouwen platleggen. Ruim 150 makers blijven zonder werkruimte en inkomen achter. Red onze toekomst!

Petitie

Wij

Ondernemers en kunst- en cultuurconsumenten.

 

constateren dat:

  • Duurzaamheid wordt meestal geassocieerd met economie en milieu. Sociale duurzaamheid staat voor ‘het bijhouden of verbeteren van het welzijn van mensen in huidige en in toekomstige generaties.’
  • Creatieve ondernemers zoals muzikanten, vormgevers en kunstenaars kunnen hun visie in Travertijnstraat ontwikkelen en uitvoeren om een toekomst op te bouwen.
  • Aangezien velen werken als ZZP'er zijn wij zeer gebaat bij betaalbare werkruimtes.
  • Het verdwijnen van Travertijnstraat zou funest zijn voor de creatieve sector in Groningen.

“Het pand en de gebruikers zijn belangrijk in sociaal opzicht voor de wijk en bevorderen de verbinding. Dat is ook een belangrijke reden waarom wij deze groep mensen graag op deze plek houden.” - Raadslid Terence van Zoelen van de PvdD.

 

en verzoeken

steun van een ieder die wil bijdragen aan de toekomst van (jonge) creatieve ondernemers; behoud de Travertijnstraat zoals het nu is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Petitionaris:
Simona Aron 
Organisatie:
Backbone050 

Geschiedenis

Ondertekeningen