You, the petitioner

Behoud de Travertijnstraat als broedplaats

1,888 signatures

Travertijnstraat is een broedplaats in Groningen voor (jonge) creatieve ondernemers, maar ook maatschappelijke instanties die zorgen voor sociale ondersteuning. Wegens huizenbouw wil de gemeente de gebouwen platleggen. Ruim 150 makers blijven zonder werkruimte en inkomen achter. Red onze toekomst!

Petition

We

Ondernemers en kunst- en cultuurconsumenten.

 

establish that:

  • Duurzaamheid wordt meestal geassocieerd met economie en milieu. Sociale duurzaamheid staat voor ‘het bijhouden of verbeteren van het welzijn van mensen in huidige en in toekomstige generaties.’
  • Creatieve ondernemers zoals muzikanten, vormgevers en kunstenaars kunnen hun visie in Travertijnstraat ontwikkelen en uitvoeren om een toekomst op te bouwen.
  • Aangezien velen werken als ZZP'er zijn wij zeer gebaat bij betaalbare werkruimtes.
  • Het verdwijnen van Travertijnstraat zou funest zijn voor de creatieve sector in Groningen.

“Het pand en de gebruikers zijn belangrijk in sociaal opzicht voor de wijk en bevorderen de verbinding. Dat is ook een belangrijke reden waarom wij deze groep mensen graag op deze plek houden.” - Raadslid Terence van Zoelen van de PvdD.

 

and request

steun van een ieder die wil bijdragen aan de toekomst van (jonge) creatieve ondernemers; behoud de Travertijnstraat zoals het nu is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Lead petitioner:
Simona Aron 
Organisation:
Backbone050 

History

Signatures