U, de petitionaris
Petitie kastanjebomen afbeelding01

Behoud de 16 kastanjebomen van het Dongemondcollege

70 ondertekeningen

Bomen vertegenwoordigen, uitgerekend in de tijd waarin we nu leven, een onschatbare waarde. Het lot van de 16 kastanjebomen tussen het brugklasgebouw en het sportveld, is ongewis. We willen dit keer op tijd aan de bel trekken. Zo maken we het Dongemondcollege nog mooier dan het al is.

Petitie

Wij

het personeel en de leerlingen van het Dongemondcollege dat zich sterk maakt voor duurzaamheid leven

 

constateren

dat er is gesproken over het verwijderen van deze prachtige bomen maar dat de plannen nog ongewis zijn. Wij willen het moment niet afwachten om slechts te vernemen dat de bomen gekapt worden. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde, die deze bomen bieden, voor alle leerlingen en personeel, om de maatschappelijke trend, juist nu te 'vergroenen', te bekrachtigen.

 

en verzoeken

om een duidelijke stellingname over deze 16 kastanjebomen zodat het Dongemondcollege bewust kiest voor het koesteren van deze 16 bomen en de immateriële meerwaarde die dit groen met zich meedraagt en daarmee een voorbeeld functie vervult, voor de kinderen van de toekomst, hen mee te geven dat op brede schaal vernietigen van onze natuurlijke omgeving, gelijk staat aan de vernietiging van onszelf.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
23-07-2021 
Petitionaris:
René Klaassen 
Organisatie:
Collega's voor EEN GROENE SCHOOL 

Geschiedenis

Ondertekeningen