You, the petitioner
Petitie kastanjebomen afbeelding01

Behoud de 16 kastanjebomen van het Dongemondcollege

70 signatures

Bomen vertegenwoordigen, uitgerekend in de tijd waarin we nu leven, een onschatbare waarde. Het lot van de 16 kastanjebomen tussen het brugklasgebouw en het sportveld, is ongewis. We willen dit keer op tijd aan de bel trekken. Zo maken we het Dongemondcollege nog mooier dan het al is.

Petition

We

het personeel en de leerlingen van het Dongemondcollege dat zich sterk maakt voor duurzaamheid leven

 

observe

dat er is gesproken over het verwijderen van deze prachtige bomen maar dat de plannen nog ongewis zijn. Wij willen het moment niet afwachten om slechts te vernemen dat de bomen gekapt worden. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde, die deze bomen bieden, voor alle leerlingen en personeel, om de maatschappelijke trend, juist nu te 'vergroenen', te bekrachtigen.

 

and request

om een duidelijke stellingname over deze 16 kastanjebomen zodat het Dongemondcollege bewust kiest voor het koesteren van deze 16 bomen en de immateriële meerwaarde die dit groen met zich meedraagt en daarmee een voorbeeld functie vervult, voor de kinderen van de toekomst, hen mee te geven dat op brede schaal vernietigen van onze natuurlijke omgeving, gelijk staat aan de vernietiging van onszelf.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2021-07-23 
Lead petitioner:
René Klaassen 
Organisation:
Collega's voor EEN GROENE SCHOOL 

History

Signatures