U, de petitionaris

AZC Coudewater, 300 – 400 is ok, 600 - 800 nee

488 ondertekeningen

Maliskamp wil gastvrij ruimte bieden voor een azc op het landgoed Coudewater, maar wel naar menselijke maat. Wij willen dat de gemeente deze wens serieus neemt en daar iets mee doet om draagvlak te houden.

Petitie

Wij

Bewoners van de wijk Maliskamp en omliggende wijken

 

constateren dat:

Dat een goed azc een grote opgave is uit het oogpunt van integratie, leefbaarheid, sociale voorzieningen en veiligheid en willen daarom een kleinschaliger azc voor 300–400 bewoners in plaats van de 600–800 die de gemeente wil. Zij weten zich hierin gesteund door recente uitspraken van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de commissaris van de Koning in Noord-Brabant, politie, gezondheidswerkers en burgemeesters van Heusden en Boxtel.

 

en verzoeken

De gemeente 's-Hertogenbosch, de GGZ Oost Brabant en het COA om in de uitwerking van hun plannen voor een azc op Coudewater niet star vast te houden aan het meer dan een jaar geleden gekozen uitgangspunt van 600–800 asielzoekers op één locatie, maar een opvang voor 300–400 bewoners te realiseren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
's-Hertogenbosch 
Petitieloket:
Einddatum:
10-05-2016 
Organisatie:
Wijkraad Maliskamp 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie aangeboden aan gemeenteraad van 's-Hertogenbosch

Op 10 mei jl. heeft Ard Schilder van de wijkraad Maliskamp de petitie over een AZC op Coudewater overhandigd aan burgemeester Rombouts van 's-Hertogenbosch.

+Lees meer...

Zie ook: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2489171173/Bosschenaren+niet+tegen+komst+asielzoekers,+maar+voor+meer+inspraak.aspx

12-05-2016