U, de petitionaris
Regenboogbuurt

Handhaving vrije keuze kleurstelling en woningverbetering Regenboogbuurt Almere

112 ondertekeningen

Handhaven van de wetswijziging van de welstandscommissie van 15 januari 2015. Raadslid Cockie Kuipers van D66 staat volledig achter deze wetswijziging. Wij vragen u om deze petitie te tekenen, en hiermee uw mening uit te spreken.

Petitie

Wij

De bewoners van de koopwoningen in de Regenboogbuurt in Almere.

 

constateren dat:

Wij constateren dat de Gemeente Almere de wetswijziging van de welstandscommissie van 15 januari 2015 wil terug draaien voor de Regenboogbuurt in Almere, zodat de vrije keuze voor kleurstellingen en woningverbeteringen verdwijnt. De kleurstellingen en woningverbeteringen van de koopwoningen dienen hierdoor terug gebracht te worden naar de originele staat zoals in het bouw Masterplan is omschreven.

 

en verzoeken

Voor het behoud van de wetswijziging van de welstandscommissie op 15 januari 2015, voor het behoud van een vrije keuze voor kleurstellingen en woningverbeteringen van koopwoningen in de Regenboogbuurt in Almere. De Regenboogbuurt in Almere wordt hierdoor volgens de wet geen uitzondering op alle andere wijken in Almere.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
30-09-2016 
Petitionaris:
Robbert Kortekaas 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen