You, the petitioner
Regenboogbuurt

Handhaving vrije keuze kleurstelling en woningverbetering Regenboogbuurt Almere

112 signatures

Handhaven van de wetswijziging van de welstandscommissie van 15 januari 2015. Raadslid Cockie Kuipers van D66 staat volledig achter deze wetswijziging.

Petition

We

De bewoners van de koopwoningen in de Regenboogbuurt in Almere.

 

establish that:

Wij constateren dat de Gemeente Almere de wetswijziging van de welstandscommissie van 15 januari 2015 wil terug draaien voor de Regenboogbuurt in Almere, zodat de vrije keuze voor kleurstellingen en woning verbeteringen verdwijnt. De kleurstellingen en woning verbeteringen van de koopwoningen dienen hierdoor terug gebracht te worden naar de originele staat zoals in het bouw Masterplan is omschreven.

 

and request

Voor het behoud van de wetswijziging van de welstandscommissie op 15 januari 2015 verzoeken wij u om deze petitie te tekenen, en hiermee uw mening uit te spreken voor het behoud van een vrije keuze voor kleurstellingen en woning verbeteringen van koopwoningen in de Regenboogbuurt in Almere. De Regenboogbuurt in Almere wordt hierdoor volgens de wet geen uitzondering op alle andere wijken in Almere.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-30 
Lead petitioner:
Robbert Kortekaas 
Website:

History

Signatures