U, de petitionaris

huisvredebreuk

69 ondertekeningen

Er wonen in NL +/- 7000 ex bedrijfseigenaren in hun voormalige bedrijfswoning. De meeste Gemeenten in NL vinden dit goed, echter de Gemeente Apeldoorn niet. Vindt de Gemeente Apeldoorn het economische systeem belangrijker dan het geluk van de mens?

Petitie

Wij

vinden dat het geluk van de mens niet mag lijden onder het economische systeem.

 

constateren dat:

In NL is er naast een bedrijf regelmatig een bedrijfswoning gebouwd. Er zijn verschillende redenen, maar de belangrijkste reden is van sociale aard.

Het verschil tussen bedrijfswoning en burgerwoning is dat de bedrijfswoning wordt bewoond door iemand die economisch verbonden is met een bedrijf. Meestal is dit de bedrijfseigenaar.

Sinds de intrede van moderne communicatie technieken worden bedrijven op andere manieren in de gaten gehouden. Tegenwoordig worden er veel bedrijven verkocht zonder de bedrijfswoning.

Nu dreigt de Gemeente Apeldoorn, onder het mom van ruimtelijke ordening (n.l. het bestemmingsplan) om ex bedrijfseigenaren op straat te zetten.

Wat moet er met de bewoners gebeuren? Wat moet er met de huizen gebeuren? Moeten deze huizen voor altijd leeg blijven staan, terwijl deze eigendom zijn van de bewoners?

 

en verzoeken

Ja, ik vind dat het geluk van de mens een kans moet krijgen en dat alle ex bedrijfseigenaren, net als zoveel anderen moeten kunnen blijven wonen in hun voormalige bedrijfswoning.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
26-06-2010 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Gerrit van Leeuwen 

Geschiedenis

Ondertekeningen