You, the petitioner

huisvredebreuk

69 signatures

Er wonen in NL +/- 7000 ex bedrijfseigenaren in hun voormalige bedrijfswoning. De meeste Gemeenten in NL vinden dit goed, echter de Gemeente Apeldoorn niet. Vindt de Gemeente Apeldoorn het economische systeem belangrijker dan het geluk van de mens?

Petition

We

vinden dat het geluk van de mens niet mag lijden onder het economische systeem.

 

observe

In NL is er naast een bedrijf regelmatig een bedrijfswoning gebouwd. Er zijn verschillende redenen, maar de belangrijkste reden is van sociale aard.

Het verschil tussen bedrijfswoning en burgerwoning is dat de bedrijfswoning wordt bewoond door iemand die economisch verbonden is met een bedrijf. Meestal is dit de bedrijfseigenaar.

Sinds de intrede van moderne communicatie technieken worden bedrijven op andere manieren in de gaten gehouden. Tegenwoordig worden er veel bedrijven verkocht zonder de bedrijfswoning.

Nu dreigt de Gemeente Apeldoorn, onder het mom van ruimtelijke ordening (n.l. het bestemmingsplan) om ex bedrijfseigenaren op straat te zetten.

Wat moet er met de bewoners gebeuren? Wat moet er met de huizen gebeuren? Moeten deze huizen voor altijd leeg blijven staan, terwijl deze eigendom zijn van de bewoners?

 

and request

Ja, ik vind dat het geluk van de mens een kans moet krijgen en dat alle ex bedrijfseigenaren, net als zoveel anderen moeten kunnen blijven wonen in hun voormalige bedrijfswoning.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2010-06-26 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Gerrit van Leeuwen 

History

Signatures