U, de petitionaris

Nieuws

Geef een petitie een aanbeveling

Petities.nl is voor een groot deel afhankelijk van donaties (gemiddeld €15,85). We willen graag iets terug doen: als u een tientje overmaakt dan krijgt u ruimte voor een 'aanbeveling'.

Op elke pagina op petities.nl staat nu onderaan een kort blokje met nieuwtjes. Daar verschijnen de aanbevelingen voortaan.

Zo kunt u zowel petities.nl steunen en de petitie van uw keuze aan extra aandacht helpen. Zoekmachines reageren hier ook weer op en plaatsen de petitie dan weer hoger in de zoekresultaten. Onder elk van de duizenden petities verschijnt de advertentie.

Maak een tientje over via dit betaalverzoek en mail ons daarna even uw naam, om welke petitie het gaat en eventueel een eigen tekst. U kunt ook anoniem een aanbeveling doen natuurlijk. Maar laat wel even weten dat uw betaling hiervoor is!

De link naar uw aanbeveling blijft staan totdat die weggedrukt wordt door nieuwere aanbevelingen. Zo blijft het actueel en exclusief.

Elke maand worden de pagina's van petities.nl zo'n 4 miljoen keer opgediend en er worden gemiddeld 150.000 ondertekeningen per maand geplaatst.

Het betaalverzoek heeft ook een QR-code waar u uw smartphone met betaalapp op kunt richten:

qr-code

09-03-2019

Goed nieuws

Op 25 november diende de beroepszaak van Günel tegen de IND. En binnen twee weken lag er een uitspraak.

+Lees meer...

Gúnel heeft deze zaak gewonnen! Daarmee is de kous nog niet af. De IND kan nog in hoger beroep gaan tegen deze uitspraak van de rechtbank Utrecht. laten we hopen dat dat niet gebeurt. 12 jaar in onzekerheid leven is lang genoeg. Dus we laten deze petitie nog even lopen. Er zijn ook veel handtekeningen op papier verzameld

06-12-2021 | Petitie Günel moet blijven

Petitie wordt aangeboden !

Op 7 december is dan het eindelijk zover, om 13:30 zal de petitie zal door Burgemeester en wethouder in ontvangst worden genomen op het gemeentehuis.

Hiermee sluiten we deze petitie af en hebben we met 2092 stemmen luid en duidelijk laten horen dat wij het er niet mee eens zijn..

06-12-2021 | Petitie Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

7 december 2021 overhandiging

Op dinsdag 7 december 2021 wordt deze petitie overhandigd aan de gemeente Ouder-Amstel.

06-12-2021 | Petitie Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

Twee petities

Op 31 augustus 2021 is deze petitie gestart. Aan het verzoek dat hierin gedaan wordt, is nog niet voldaan, maar dat kan veranderen wanneer de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 gehouden zijn.

+Lees meer...

Deze petitie is tijdelijk niet te ondertekenen omdat er een andere petitie gestart is waarin om inwoner participatie verzocht wordt, met name aangaande de Sonse Bergen natuur omdat dit het volgende bos is dat op de planning van Bosgroep Zuid staat. Dit is link naar de tweede petitie.

Twee petities

Op 31 augustus 2021 is de petitie 'Behoud de kostbare waarden van bomen en bossen in Son en Breugel' gestart. Toen waren de werkzaamheden in de bossen nog niet begonnen.

+Lees meer...

Inmiddels is duidelijk hoe groot de kaalslag is, waardoor er van onze bossen als een geliefde omgeving om in tot rust te komen en van te genieten niets overblijft.

Daarom deze nieuwe petitie, om op te komen voor dat wat waarde voor ons inwoners heeft als het gaat om onze directe omgeving, wat deze voor ons betekent en op welke wijze wij hiervoor zorg willen dragen.

De andere petitie blijft ook open staan, omdat aan het verzoek dat daarin gedaan wordt nog niet is voldaan. Maar dit kan veranderen wanneer de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 gehouden zijn.

Uitspraak Raad van State

Beste ondertekenaars, De Raad van State heeft geoordeeld, dat de plannen van de GOL mogen worden uitgevoerd. Wel moet de provincie de stikstofkwestie nog 'repareren'.

+Lees meer...

Die uitspraak is teleurstellend voor ons als FBL. Ruim twee jaren hebben we gestreden voor behoud van de dijk in de Baardwijkse Overlaat en voor een betere oplossing voor de fietsroute door dat gebied.

Schande

"Halverwege de jaren 70 werd een eredoctoraat uitgereikt aan Prof.Dr.Ir. Adriaan van Wijngaarden.

+Lees meer...

Ik was daarbij aanwezig omdat deze top-wetenschapper een goede vriend van wijlen mijn ouders en mij was. Ik studeerde aan de TU Delft en herinner mij de plechtigheid in de grote aula nog goed. Dat men thans besloten heeft F. Timmermans een eredoctoraat te verlenen is een regelrechte schande en een belediging aan het adres van alle ingenieurs met een eredoctoraat. Ir. G.Hille b.i. Amstelveen"

Landelijk nieuws

Naar aanleiding van een artikel in het Friesch dagblad. Is de petitie inmiddels landelijk opgepikt door diverse media.

+Lees meer...

Inmiddels hebben 4 duizend mensen de petitie getekend. Het begint er steeds meer op te lijken dat de door de minister 10 duizend bestelde vaccins iets te weinig blijkt te zijn.

https://frieschdagblad.nl/regio/Petitie-van-Leeuwarder-zorgmedewerker-voor-traditioneel-coronavaccin-krijgt-veel-bijval-27317606.html