You, the petitioner
Snap 2021 02 24 20 22 27

Zwembaden moeten weer open voor wedstrijdzwemmen en waterpolo

6,029 signatures

Kinderen mogen wel naar school en hun buitensport, maar niet naar wedstrijdzwemmen of waterpolo. Terwijl er in de zwembaden heel goed rekening wordt gehouden met de coronamaatregelen. De ontwikkeling van deze kinderen gaat zienderogen achteruit. Buitensport is geen water gevoel, zij missen dit!

Petition

We

ouders, familie en andere betrokkenen

 

establish that:

  • De trainingen voor wedstrijdzwemmen en waterpolo zijn nu drie keer onderbroken door het verplicht sluiten van de zwembaden.

  • Dat de kinderen behoefte hebben aan watergevoel en met hun maatjes kunnen trainen en eventueel onderlinge wedstrijdjes willen spelen.

  • Dat landtrainingen in geen relatie staan met het wedstrijdzwemmen of waterpolo├źn.

  • Dat soort genootjes die een buitensport alle ruimte hebben om hun sport te beoefenen en onze kinderen niet.

 

and request

  • Ons dringende verzoek is om alle zwembaden weer te openen voor wedstrijdzwemmen en waterpolo van onze kinderen.

  • En na deze opening de zwembaden ten alle tijde open te laten, zodat de kinderen kunnen blijven groeien in hun sport en plezier.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Erwin de Jong 

History

Signatures

Updates

Nog weinig vooruitzichten voor zwemwedstrijden, waterpolo en synchroonzwemmen

Ondanks de inspanningen van NOC/NSF richting het kabinet, zijn er op korte termijn geen mogelijkheden om te kunnen wedstrijdzwemmen, waterpolowedstrijden of synchroonwedstrijden in een binnenbad. Ondanks dat aangetoond is dat binnenzwembaden een VEILIGE omstandigheid is om te sporten. Vraag zoveel mogelijk vrienden, bekenden om deze petitie te tekenen en hopelijk geeft dit het kabinet een extra duw om iedereen weer een binnen(zwem)sport te doen..

2021-03-26

Help ons nog meer!! Doe het voor de kinderen!

Na nog geen 3 dagen hebben we al meer dan 4500 handtekeningen. Dat is ongeveer 1/3 van alle Facebook leden van de KNZB. Daarom willen wij vragen om deze link aan zoveel mogelijk mensen door te sturen. Tot onze spijt zijn de synchroonzwemmen niet genoemd, maar ook deze kinderen verdienen weer te trainen in een zwembad.

Hopelijk zien we snel de zwembaden opengaan..

2021-02-28