U, de petitionaris
7z1 8738 5050

Zwembad Het Wedde moet open blijven, ook na 2021

2.871 ondertekeningen

De programmabegroting 2018– 2022 van de gemeente Voorschoten moet de balans voor de toekomst herstellen. Zwembad Het Wedde lijkt daar het slachtoffer van te worden, per 2021 wordt het zwembad wegbezuinigd door de gemeente Voorschoten. Hoe kan Voorschoten dan nog een top-woon gemeente zijn?

Petitie

Wij

de gebruikers van zwembad Het Wedde en inwoners van Voorschoten en wijde omgeving.

 

constateren

dat wanneer de gemeente Voorschoten besluit het zwembad te sluiten er een belangrijke voorziening wegvalt in de gemeente waar veel inwoners van de gemeente en de regio gebruik van maken. Inwoners van Voorschoten moeten dan voor goede zwemles, het werken aan hun conditie, recreatie en sociale contacten het dorp uit, iets dat niet voor iedereen zo eenvoudig is. Het sluiten van het zwembad zou een groot gemis voor jong en oud betekenen!

 

en verzoeken

de gemeente Voorschoten de geluiden van de samenleving zeer serieus te nemen en zwembad Het Wedde te behouden voor haar gemeente.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Voorschoten 
Petitieloket:
Einddatum:
09-11-2017 
Petitionaris:
Gerard van Hal 
Organisatie:
Sportfondsen Voorschoten BV 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen