U, de petitionaris
Schermafbeelding 2022 07 04 om 22.01.29

Zwembad de Hardenberg open houden.

Feedback: zie de petitie https://behouddehardenberg.petities.nl die al groot is geworden


In het belang van de zwemveiligheid van de kinderen, het positieve effect van veilig en fijn sporten in Finsterwolde en omgeving en het belang van een sport- en bijeenkomst mogelijkheid in het dorp Finsterwolde zijn wij van Z.V de Hardenberg TEGEN de sluiting van het zwembad te Finsterwolde.

Petitie

Wij

Z.v de Hardenberg, Bewoners gemeente Oldambt, Sportschool Ron Haans, Brandweerkorps Finsterwolde,

 

constateren

Het sluiten van het zwembad in Finsterwolde lijdt tot langere wachtrijen voor de zwemlessen. Dit heeft tot gevolg dat kinderen langer geen beschikking hebben tot goed zwemonderwijs, wat lijdt tot een deuk in de zwemveiligheid binnen de gemeente. Kinderen moeten de kans hebben om te kunnen sporten. Door het ontnemen van het zwembad te Finsterwolde verliezen veel kinderen een fijne en veilige omgeving om hun geliefde sport uit te oefenen.

 

en verzoeken

Ons verzoek aan de gemeente is dat het zwembad te Finsterwolde open blijft. Dat de zwemlessen, de zwemvereniging, het zwemmen voor mensen met een beperking en het recreatief zwemmen door kan blijven gaan.

Huidige status

We hebben u een e-mail gestuurd vanaf webmaster@petities.nl. Om verder te gaan met uw petitie volgt u de link in de e-mail.

 

Details

Ontvanger:
Oldambt 
Petitieloket:
Einddatum:
03-10-2022 
Status:
Nog niet af 
Petitionaris:
Martijn Snoek (Trainer Z.V de Hardenberg) 
Organisatie:
Z.V. de Hardenberg 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Deel dit bericht.

Lieve mensen verspreid dit bericht zo veel mogelijk voor een zo groot mogelijk bereik..

05-07-2022