U, de petitionaris

Zwembad de Crommenije

425 ondertekeningen

Teken voor directe inzage nieuwe plannen, en de inbreng en uw stem in deze plannen. Teken de petitie als u ook wenst dat alle huidige behoeftes en faciliteiten worden meegenomen in de nieuwe situatie. Teken als u ook de garantie wil dat bij uitstel of afstel het huidige bad voorlopig openblijft

Petitie

Wij

Vertegenwoordigers van de inwoners in de gehele Zaanstreek, belanghebbenden, recreanten en kinderen

 

constateren

Dat de nieuwe tekeningen, plannen en de situatie te lang heimelijk is en er geen openheid van zaken meer is. Dat er teveel verschillende geruchten ontstaan en wij als actiegroep niet zoals beloofd betrokken worden in de plannen en inbreng hebben.

Dat men niet weet wat we krijgen en er veel te veel onduidelijkheid is.

Dat er zoals het nu lijkt, geen antwoord aan de behoefte van de 95.000 bezoekers in de zomer word gegeven, waaronder gezinnen en kids.

 

en verzoeken

De gemeente openheid van zaken te geven, en de plannen en tekeningen voor de sluiting bekend te maken en bereid te zijn voor aanpassing en verandering van deze plannen als deze onvoldoende de wensen en behoeftes van de huidige bezoekers beantwoord. Ons te betrekken in gesprekken en vorderingen. Garant te staan voor behoud zomerabonnementen, kinderbuitenbaden,buitenrecreatie, terras, vrijwilligers en huidige medewerkers. Maximaal 1 seizoen sluiten.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zaanstad 
Petitieloket:
Einddatum:
09-11-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Daniel Haans 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Dankzij inspanningen toch klankenbord, wensen kunnen gemaild worden!

Dankzij de inspanningen van Dhr. Ligthart is er straks toch een klankenbord.

+Lees meer...

Hierin kunt u als gebruiker van het bad laten weten wat u belangrijk vindt en wilt behouden. Hoewel dit twee jaar geleden al belooft was, en we vanaf toen zouden participeren, mee mochten praten en bij overleg aanwezig zouden zijn is dit toch een mogelijkheid.  Helaas is het hierdoor wel vertraagd en dreigt het bijna 3 jaar dicht te gaan. De fase had als bovenstaande wel goed was gegaan al gepasseerd kunnen zijn.  Desondanks gaan wij hierin, het klankenbord en de komende tijd op andere manieren uw behoefte, wensen en aanbevelingen inbrengen in de nieuwe situatie. Wij kunnen dus deze stemmen voor u hierin vertegenwoordigen. Mail er daarom zoveel mogelijk: actiegroepdecrommenije@hotmail.com want voor u, maar ook met u staan we sterk!

14-08-2014

Facebookpagina actiegroep de Crommenije veel bezocht

De Facebookpagina van de actiegroep is veel bezocht en bekeken zo bleek afgelopen dagen. Deze pagina en deze petitie vertegenwoordigen de inbreng en stem van omwonenden, gebruikers, kinderen, ouders in de nieuwe situatie.

+Lees meer...

Omdat de nieuwe situatie de capaciteit moet hebben om hetzelfde aan buiten recreatie te bieden als nu het geval is. Helaas is dat zoals het er nu voor staat onvoldoende en valt er nog een hoop te doen.

14-08-2014

Actiegroep probeert afspraak met wethouder Olthof te maken

Na een converstatie op internet, waarin wethouder Olthof van sport aangaf dat als er vragen waren er gewoon een afspraak gemaakt kon worden hebben wij aangegeven dit graag te willen. Dit omdat we helaas niet zoals bij onze eerdere inspanningen 1 en 2 jaar gelden betrokken zijn bij overleg, inspraak en vergaderingen.

+Lees meer...

Nu heeft ons actiecomitélid Dhr. Ligthart er alsnog voor gezorgd dat er een klankenbord komt waarin wij de bewoners, recreanten en bezoekers kunnen vertegenwoordigen in wat hun wensen zijn. Tot op heden heeft deze na zijn bericht en ons aangeven meer dan graag weer om de tafel te gaan voor samenwerking nog niet gereageerd. Wij hopen op een reactie. Hierdoor is overigens helaas wel vertraging ontstaan. Als het was gelopen zoals destijds is besproken was de fase waar we nu ingaan allicht al gepasseerd en kon de uitwerking eerder starten. Inbreng en wens hadden dan al overgebracht kunnen zijn. We hopen snel een afspraak te maken en houden u op de hoogte.

13-08-2014