U, de petitionaris
Zuidlaren verdient goed voortgezet onderwijs fb

Zuidlaren verdient goed voortgezet onderwijs

786 ondertekeningen

Het Harens Lyceum heeft de afgelopen 5 jaar de locatie in Zuidlaren dood laten bloeden. Zuidlaren verdient goed voortgezet onderwijs' vindt dat er in het dorp Zuidlaren met haar regio-functie zeker een rendabele en goede middelbare school kan bestaan, met een betrokken team en management.

Petitie

Wij

Ouders van leerlingen en docenten van het Harens Lyceum locatie Zuidlaren,

 

constateren

dat Zuidlaren een dorp is met een grote regionale functie. Er zijn in een straal van 5-6 kilometer 15 basisscholen te vinden. Voor leerlingen kan voortgezet onderwijs in de vorm van een juniorcollege (VMBO, onderbouw HAVO VWO) een prachtige opstap zijn naar bovenbouw en MBO in Haren, Groningen of Assen. Een veilige en kleine school, met affiniteit met het dorp en omgeving, een betrokken lerarencorps en een geïnteresseerd en gedreven management.

 

en verzoeken

U onze belangengroep te ondersteunen en het belang van goed voortgezet onderwijs in Zuidlaren de onderschrijven. We willen het management en leerkrachten van basisscholen, ouders van kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Zuidlaren, Tynaarlo, Annen, Vries, Zuidlaarderveen, De Groeve, Zeegse, Oudemolen, Midlaren en Noordlaren en de politiek actief betrekken en enthousiast maken voor het bestaansrecht van een middelbare school in Zuidlaren. Helpt u mee?!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
13-07-2019 
Petitionaris:
Anketrien Schillhorn van Veen 
Organisatie:
Belangengroep Zuidlaren verdient goed voortgezet onderwijs 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen