U, de petitionaris
Fotoliftpetitietwc4 3v2

Zorg voor veilige en betrouwbare liften op het Tuindorp West-complex

463 ondertekeningen

Er zijn 900+ studenten die elke dag gebruik moeten maken van liften op het Tuindorp West-complex. Vooral voor studenten die wonen op de bovenste galerijen is het van belang dat de liften goed en betrouwbaar werken, alleen is dit nooit het geval. Het duurt vaak weken totdat de reparaties worden uitgevoerd.

Petitie

Wij

Van Lieflandlaan 134 (Rode Flat) en de andere 900+ studenten van het Tuindorp West-complex te Utrecht

 

constateren

  • Dat de woningorganisatie SSH nalatig is in het onderhoud en dat de veiligheid niet te waarborgen is voor de studenten van alle 3 de flats op het Tuindorp-Westcomplex te Utrecht.
  • Het gebeurt regelmatig dat de liften vast blijven hangen of kuren vertonen.
  • Wanneer er 1 lift vast staat, gaan er te veel studenten in 1 lift, omdat het onmogelijk is om continu helemaal naar de 6e verdieping te lopen. Gezien het coronavirus is dit niet verantwoord.

 

en verzoeken

De SSH om ervoor te zorgen dat de liften betrouwbaar blijven werken, veilig zijn in het gebruik er van, reparatieverzoeken sneller worden uitgevoerd (en serieus worden genomen) en er beter onderhoud wordt gepleegd, zodat de liften de week erna niet weer vast staan of kapot zijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Einddatum:
12-06-2021 
Petitionaris:
Toine Rademacher 
Organisatie:
Stiching Studenten Huisvestiging (SSH) 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

LAATSTE DAG OM TE ONDERTEKENEN! Nog 5 nodig om de 450 te halen

Hey allemaal! Wow wat super! We hebben gewoon 445 ondertekening. Heel Nice :).

+Lees meer...

Je kan tot uiterlijk vanavond ondertekenen. Daarna zal ik de petitie incl een mail sturen naar de SSH. We moeten er dus nog 5 hebben om 450 te hebben! (De helft van de studenten uit de hoogbouw). Stuur daarom voor de laatste keer, de link (bit.ly/petitietwc) door naar je vrienden, familie, huisgenoten, studiegenoten, etc. Challas!

11-06-2021

420 Ondertekeningen!

Nice ;)

Nog 30 te gaan! Dan hebben we (meer dan) de helft van alle studenten van de hoogbouw. 12 juni is de deadline :).

08-06-2021

300 ONDERTEKENINGEN! 150 TOGO?

Hey allemaal! Jahoor, we hebben er weer 100 meer. Heel erg bedankt ♥️.

+Lees meer...

Het doel is om minimaal 450 ondertekeningen te halen (is de helft van alle hoogbouw studenten). Vergeet niet de link https://bit.ly/petitietwc te delen in je huis en galerij appgroep en deel hem ook met je vrienden en familie. Hoe meer ondertekeningen, hoe meer impact (hoop ik ;)). 12 juni gaat de petitie incl een brief/mail naar de SSH. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsberichten op deze petitiepagina en evt nog een comment onder m'n Facebook post.

Geniet van het lekkere weer lieverds! (En aub niet de posters in de lift er af trekken, ook als je dronken bent ;))

01-06-2021