U, de petitionaris

Zorg voor de zorgbonus

4.377 ondertekeningen

In 2020 kreeg onze hardwerkende zorg een bonus van €1000 p.p. Mooi, maar veel te weinig om écht onze waardering en dankbaarheid te tonen. Nu, april 2021, is de motie om zorgmedewerkers €500 per persoon te geven van tafel geveegd, omdat het te duur zou zijn. Wij eisen dat deze bonus er alsnog komt.

Petitie

Wij

Nederlanders

 

constateren

Dat een meerderheid in de Tweede Kamer heeft gestemd om de voorgestelde zorgbonus van €500 per medewerker van tafel te vegen omdat het te duur zou zijn en/of te moeilijk om te bepalen wie de bonus krijgt en wie niet

 

en verzoeken

Om de kwestie te herzien, en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken om deze zorgbonus tóch mogelijk te maken, om daarmee in ieder geval een begin te maken aan het tonen van onze dankbaarheid en waardering voor hun harde werk dat letterlijk van levensbelang is geweest voor onze bevolking.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Merel van den Hurk 

Geschiedenis

Ondertekeningen