U, de petitionaris
 srcc61ee0c48580cf4a58ec93b0c30b9a16 parfebb6e54f5ebcb96b6c3c254443c12cb dat1487588671

Zet Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib af

18 ondertekeningen

Mevr. Khadija Arib ontneemt onder andere het recht (algemene) bekende feiten openlijk bespreekbaar te maken over parlementsleden, tijdens debatten, in de Tweede Kamer.

Petitie

Wij

Het Nederlandse volk, willen in veiligheid leven met de Nederlandse normen en waarden en kunnen vertrouwen op de Nederlandse wet en daar beroep op kunnen doen, zoals deze in de Nederlandse (grond)wet beschreven worden en er van op uit moeten kunnen gaan dat, degenen die een betrekking bij een (semi)overheidsinstelling hebben, (om misbruik van onder andere macht te voorkomen) nadrukkelijk de Nederlandse wetgeving naleven zoals het in het Wetboek staat aangegeven ongeacht religieuze achtergrond of levensovertuiging.

 

constateren

  • Belangenverstrengeling met onder andere de Marokkaanse overheid en Koningshuis en (politieke) relaties die de veiligheid van Nederland en de Nederlandse bevolking geen goed doen. Zij heeft onlangs, in 2019, een Franse onderscheiding ontvangen van een ridderorde die door Napoleon Bonaparte is opgericht. Aangezien er op dit moment een opening open staat voor de Franse troon en er drie gegadigden zijn voor het Franse koningschap, waaronder één van de nakomelingen van Napoleon Bonaparte, zeker nu sinds Henri d'Orleans zijn overlijden op 21 Januari jl.. In Nederland hebben wij een Koning en willen niet betrokken raken bij aangelegenheden met betrekking tot het Franse Koningshuis.

  • Vooringenomenheid over mevrouw Sadet Karabulut (SP) -Schending van de Nederlandse Grondwet en URVM

  • Verbod op vooringenomenheid Art. 2:4 AwB, de Vrijheid van Meningsuiting Censuurverbod Art 7 Grondwet Art 19 URVM

  • Het censureren van de heer Selçuk Öztürk (DENK) over mevrouw Sadet Karabulut (SP) buitenlandse politieke associaties, onder het mom van "valse beschuldigingen" tijdens het debat van 6 juni jongstleden in de Tweede Kamer met het gevolg dat de heer Selçuk Öztürk via internet met de dood is bedreigd .

  • Hiermee geeft mevrouw Khadija Arib een verkeerd signaal af wat niet ten gunste is voor de samenleving en het voor mensen zoals Kamerlid Selçuk Öztürk (DENK) onnodig moeilijk maken.

  • Een algemeen bekend feit betreffende een Kamerlid, moet ook in de Tweede Kamer bespreekbaar kunnen zijn, op basis van de Nederlandse Grondwet. Dit recht wordt door de voorzitter van de 2e kamer ontnomen.

 

en verzoeken

  • Het aftreden van de voorzitter van de Tweede Kamer, mevrouw Khadija Arib.

  • Dat een voorzitter van de Tweede Kamer uitsluitend van Nederlandse afkomst is en aantoonbaar geen betrekkingen heeft met/bij buitenlandse monarchieën en/of regeringen of andere relaties die een gevaar voor de Nederlandse maatschappij kunnen leveren .

  • Geen vooringenomenheid ten aanzien van onder andere Kamerleden die terroristische en (geloofs)overtuigingen hebben die ten nadele van andere overtuigingen en de Nederlandse maatschappij zijn.

  • Dat een voorzitter van de 2e kamer niet meer door de Kamer zelf wordt gekozen, maar net als bij de landelijke-en gemeenteraadverkiezingen, door het volk gekozen wordt. Voorzitter 2e Kamer

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-10-2019 
Petitionaris:
Jennifer A. Clignett 
Organisatie:
AstroSense 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen