U, de petitionaris
Petitie

Zet De Bossche Groenen niet buitenspel

527 ondertekeningen

Informateur Han Looijen gaat voorbij aan de stem van de kiezer door De Bossche Groenen buitenspel te zetten in het coalitieadvies. Daar gaan wij als kiezers niet mee akkoord!

Deze petitie wordt MAANDAG 23 APRIL (dus niet op 20 april zoals eerder vermeld) aangeboden aan informateur Han Looijen.

Dat is al snel, teken deze petitie daarom NU!

Petitie

Wij

hebben afgelopen gemeenteraadsverkiezingen op De Bossche Groenen gestemd, tezamen met 4.244 kiezers. Onze stemmen moeten gehoord worden!

 

constateren

  • dat De Bossche Groenen buitenspel is gezet in het coalitieadvies.

  • Waarom? Volgens informateur Han Looijen heeft de partij weinig tot geen bestuurlijke ervaring. Buiten het feit dat dit een niet onderbouwd argument is, wordt er hiermee voorbij gegaan aan de stem van de kiezer.

  • De Bossche Groenen zijn een duidelijke stem voor groen, vernieuwing, visie, daadkracht, zichtbaarheid, kennis. Eindelijk een vooruitstrevende en dynamische partij in de Bossche politiek!

 

en verzoeken

dat onze stem serieus genomen wordt en dat De Bossche Groenen een kans krijgt binnen de coalitieformatie!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Einddatum:
22-07-2018 
Petitionaris:
Fleur en Maria  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Han Looijen neemt maandag de 23e april de petitie in ontvangst!

We hebben Han Looijen uitgenodigd de petitie persoonlijk in ontvangst te nemen, en hij heeft toegezegd. Hij is verhinderd op vrijdag, maar we hebben een afspraak kunnen maken voor overhandiging op maandag 23 april.

+Lees meer...

Dit betekend dat we een paar dagen extra hebben om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen! Doe mee, teken en deel, laat zien dat de groene kiezer zich niet zomaar buitenspel laat zetten!

14-04-2018