You, the petitioner
Img20220513081141

Zanderige bende rondom het schoolplein van de Odyssee

126 signatures

De school Odyssee in Almere Poort staat al enige tijd en de aangrenzende gemeentelijke grond is op enkele speeltoestellen na, nog niet goed ingericht. Al het zand is een grote ergernis voor zowel de ouders als de school. Om de gemeente op korte termijn in beweging te krijgen, is deze petitie opgezet.

Petition

We

Bestuur en medewerkers van het Odyssee en ouders van de leerlingen

 

establish that:

De gemeentelijke grond voor het Odyssee bestaat voornamelijk uit zand. Hierdoor zijn de kleren van kinderen zijn sneller vies, de routes voor lopende en fietsende bezoekers en ouders ontbreekt en het halen en brengen van de kinderen verloopt hierdoor chaotisch en modderig. Het zand van buiten komt ook in de school, beschadigt de vloer en zorgt voor een zanderige en stoffige bende.

 

and request

We vragen de gemeente om op de kortst mogelijk termijn de inrichting van het speelplein af te ronden. We willen zo snel mogelijk naar een situatie waar ouders en kinderen niet onnodig door zand/modder heen hoeven te lopen om bij de school te kunnen komen. Kinderen hebben geen last meer van stoffigheid bij het spelen, hun kleren raken minder beschadigd en zijn minder snel vies.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2022-08-11 
Lead petitioner:
LĂ©moiro Hodge 
Organisation:
Odyssee 

History

Signatures