U, de petitionaris
Img20220513081141

Zanderige bende rondom het schoolplein van de Odyssee

126 ondertekeningen

De school Odyssee in Almere Poort staat al enige tijd en de aangrenzende gemeentelijke grond is op enkele speeltoestellen na, nog niet goed ingericht. Al het zand is een grote ergernis voor zowel de ouders als de school. Om de gemeente op korte termijn in beweging te krijgen, is deze petitie opgezet.

Petitie

Wij

Bestuur en medewerkers van het Odyssee en ouders van de leerlingen

 

constateren dat:

De gemeentelijke grond voor het Odyssee bestaat voornamelijk uit zand. Hierdoor zijn de kleren van kinderen zijn sneller vies, de routes voor lopende en fietsende bezoekers en ouders ontbreekt en het halen en brengen van de kinderen verloopt hierdoor chaotisch en modderig. Het zand van buiten komt ook in de school, beschadigt de vloer en zorgt voor een zanderige en stoffige bende.

 

en verzoeken

We vragen de gemeente om op de kortst mogelijk termijn de inrichting van het speelplein af te ronden. We willen zo snel mogelijk naar een situatie waar ouders en kinderen niet onnodig door zand/modder heen hoeven te lopen om bij de school te kunnen komen. Kinderen hebben geen last meer van stoffigheid bij het spelen, hun kleren raken minder beschadigd en zijn minder snel vies.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
11-08-2022 
Petitionaris:
LĂ©moiro Hodge 
Organisatie:
Odyssee 

Geschiedenis

Ondertekeningen