U, de petitionaris
Hands 1384735

Wij willen het gezicht van het internationale vluchtelingenbeleid aanpakken.

42 ondertekeningen

Het gezicht van het huidige asielbeleid is misschien wel het duidelijkste te zien op de Griekse eilanden: gevluchte mensen geplaatst in tenten tussen vieze wc's en modder. Voor onbepaalde tijd. In de winters sterven er mensen van de kou. Elke week zijn er zelfmoordpogingen. Dit moet echt stoppen.

Petitie

Wij

De inwoners van Nederland

 

constateren

In de Tweede Wereldoorlog hebben mensen uit andere landen ons bevrijd. Sommige mensen zijn daarbij zelfs gestorven. Daarna kregen we economische ondersteuning om ons land op te bouwen. Nu hebben mensen uit oorlogsgebieden onze hulp nodig. Hieronder volgt ons eerste plan.

 

en verzoeken

  • De 14.300 vluchtelingen en migranten van de Griekse eilanden in Nederland te ontvangen. In Nederland zijn 15.900 dorpen, gehuchten en steden. 14.300/15900 = 2,42 extra mensen per stad of dorp. 2,42 extra mensen per dorp of stad van duizend of honderdduizend mensen zal je niet merken.

  • Ook daarna mogen er geen mensen meer vastgehouden worden op de Griekse eilanden in deze condities.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
18-06-2018 
Petitionaris:
Dorien, Marco en Lars 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Voor de geinteresseerden

Hee! Voor de mensen die meer willen weten over het idee. https://drive.google.com/file/d/1MjawZwr4JV4m0gyWSPUxdKzwUe0gXqMy/view?usp=sharing Groetjes, Marco, Lars en Dorien.

18-05-2018