U, de petitionaris
De alphense talkshow    170902   20

Wij willen een volwaardig ziekenhuis in Alphen aan den Rijn

1.135 ondertekeningen

Ruim 100.000 inwoners telt de gemeente Alphen aan den Rijn. Een gemeente met zo veel mensen en geen volwaardig ziekenhuis en dag en nacht apotheek. Dit kan toch niet?

Petitie

Wij

Alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn.

 

constateren

  • Dat een gemeente met zo veel inwoners recht heeft op een volwaardig ziekenhuis en een volwaardig dag en nacht apotheek.

  • Als een inwoner nu Spoedeisende hulp nodig heeft wordt men doorgestuurd naar een ziekenhuis in Woerden, Leiden, Leidendorp. Zelfs als er een verbandje moet worden aangelegd omdat je bijvoorbeeld je pols geblesseerd hebt moet je daarvoor naar een ziekenhuis buiten de gemeente.

  • Ook als een inwoner in de nacht met spoed medicijnen nodig heeft moet ie daarvoor naar een dag en nacht apotheek buiten de gemeente.

  • Je zult maar slecht te been zijn, je zult maar geen vervoer hebben wat dan? Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom zo'n grote gemeente een volwaardig ziekenhuis nodig heeft.

 

en verzoeken

Dat er weer een volwaardig ziekenhuis en apotheek komt waar men 24 uur per dag terecht kan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-01-2018 
Petitionaris:
Xaverio van der Aar 
Organisatie:
Media en ondersteuning 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen