You, the petitioner
Foto wij willen die vent weg

Wij willen die Vent-Weg

935 signatures

Door de (overigens mooie) verdieping van de N65 in Vught, wordt het lokale verkeer omgeleid met veel ongewenste effecten. De gevolgen voor Vught zijn te groot, zowel maatschappelijk als financieel. Veel van die ongewenste effecten worden teniet gedaan als er (weer) een ventweg komt naast de N65.

Petition

We

De wergroep Jagersboschlaan, het Maurick College, de Fietersbond, kinderopvang Mowgli, CDA, D66 en SP

 

observe

dat dit college onvoldoende rekening houdt met andere mogelijkheden om het lokale verkeer in goede banen te leiden, deze weigert mee te nemen in onderzoeken en doorrekeningen, zich hoofdzakelijk richt op de totstandkoming van de verdieping van de N65 waardoor de balans negatief uitslaat voor Vught als het gaat om de financiƫle en maatschappelijke gevolgen.

 

and request

het college van Burgemeester en Wethouders van Vught alle alternatieven om het lokale verkeer in goede banen te leiden alsnog te onderzoeken en in ieder geval naast beide zijden van de N65 een ventweg aan te leggen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Vught 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-30 
Lead petitioner:
Suzanne van Wiggen 
Organisation:
Wij willen die Vent-Weg 
Website:

History

Signatures