U, de petitionaris
817b87ae 875a 4776 b835 4e1150aed15c

Westkappelaars willen hun Herrijst behouden

1.094 ondertekeningen

De gemeente Veere is voornemens het gemeenschapsgebouw Westkapelle Herrijst te verkopen. Dit is schadelijk voor het levendige verenigingsleven in Westkapelle. Dit kan nooit de bedoeling zijn. Verenigingen zijn belangrijk voor de sociale cohesie in een samenleving!

Petitie

Wij

inwoners van Westkapelle en haar verenigingen, zijn tegen de verkoop van Westkapelle Herrijst.

 

constateren

  • De gemeente is voornemens Westkapelle Herrijst te verkopen zonder dat er een degelijk onderkomen als alternatief wordt geboden voor de activiteiten van de inwoners en verenigingen die er nu plaats vinden.

  • Verzoeken om het gebouw op te knappen of te renoveren wil de gemeente, vanwege de kosten, niet in overweging nemen. De gemeente wil het gebouw verkopen en de aankopende partij verplichten het gebouw in dagdelen beschikbaar te stellen aan de verenigingen.

  • Westkappelaren vinden dit niets. Wanneer een marktpartij het pand koopt zullen commerciële activiteiten altijd voorrang krijgen op verenigingsactiviteiten en dat doet schade aan de sociale cohesie in Westkapelle

 

en verzoeken

De verkoop van Westkapelle Herrijst niet te laten doorgaan. De gemeente moet naar middelen zoeken om het gebouw op te knappen of te renoveren zodat het gebouw behouden blijft voor de inwoners en verenigen van Westkapelle.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Veere 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2020 
Petitionaris:
René van Gellekom 
Organisatie:
Westkapelle-info 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Al meer dan 80 ondertekenaars

Na het online gaan van deze petitie is het snel gegaan. Sinds de link alleen maar is gedeeld via sociale media is er nog niet de volle aandacht voor deze petitie, maar binnen minder dan 2 uur zijn er 80 ondertekenaars.

Als die 80 mensen nu allemaal 3 mensen uitnodigen te tekenen kan het hard gaan.

+Lees meer...

Mensen zonder computer zouden geholpen kunnen worden met ondertekenen. Ze hebben dan wel een ander e-mailadres nodig dan waarmee de eigenaar op computer hebben ondertekend. We zijn op weg, hoort zegt het voort!

28-01-2020