U, de petitionaris
Wttv petitie ruben van vliet

Welcome to the Village hoort in Leeuwarden

1.410 ondertekeningen

Door nalatigheid van Gemeente Leeuwarden en Provincie Friesland dreigt Welcome to the Village festival - dat de stad cultuur, werkgelegenheid, sociale cohesie en veel meer brengt - de stad uit gejaagd te worden.

Beeld: Ruben van Vliet

Petitie

Wij

Bezoekers, werknemers, artiesten, andere betrokkenen die geven om cultuur, samenzijn en duurzaamheid

 

constateren

  • Dat de gemeente en provincie steken hebben laten vallen bij hun vergunningsbeleid.
  • Hierdoor moest Welcome to the Village op het laatste moment het festival, dat al bijna 10 jaar (internationale) cultuur, duurzame initiatieven, sociale werkgelegenheid, en -cohesie naar Leeuwarden brengt, afblazen.
  • Bijna elke jaar is er getouwtrek, waardoor de organisatie steeds opnieuw gedwongen werd tot improviseren. Dit jaar is zelfs dat niet mogelijk gebleken.

 

en verzoeken

De gemeente om het grote belang van dit festival, dat zoveel meer is dan een paar dagen per jaar muziek luisteren met zijn allen, niet alleen maar in te zien, maar daar ook daadkrachtig en consequent naar te handelen. Door een standpunt in te nemen en pal te staan voor het festival dat Leeuwarden zoveel brengt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Leeuwarden 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jelmer Luimstra, Gea Bruinsma, Anna Lillioja  

Geschiedenis

Ondertekeningen