You, the petitioner
Fireworks ban

Wel vuurwerk tot categorie 3

2 signatures

Consumentenvuurwerk is heel erg mooi om naar te kijken en nog geweldiger om zelf af te steken. Tot Categorie 3 voor de duidelijkheid. Deze petitie is bedoeld om daadwerkelijk te peilen hoeveel animo er is om deze eeuwenoude traditie voort te zetten?

Petition

We

de inwoners van Nederland die wel van vuurwerk houden en op deze manier het jaar willen afsluiten.

 

observe

  • Wanneer de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden op de verpakking.
  • Wanneer het geheel niet veranderd, bewerkt of gemodificeerd wordt, anders dan bedoeld door de fabriekant.
  • Wanneer men de veiligheid van een ieder ander in acht neemt. Dat dit traditie slechts door tegenstanders beteugeld wordt.
  • Waarmee de druk op de zorg, naast verkeersongelukken, geweldsdelicten, schaatsincidenten, sportblessures, arbeidsongevallen, onwaarneembaar laag is.
  • Tot slot zal deze petitie aantonen hoeveel animo er is om een Hollandse Traditie een plek te gunnen voor elkaar, met elkaar.

 

and request

Dat het afsteken van consumentenvuurwerk tot Categorie 3 weer toegestaan wordt en alleen belet wordt op vandalisme en vernieling en het ter plaatse te beoordelen van illegaal zwaar vuurwerk.

Want in de huidige situatie zijn er al genoeg extra maatregelen genomen rond de jaarwisseling aan personeel dat op elk geluid af zal rennen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-31 
Lead petitioner:
E. vd Vlag 

History

Signatures