U, de petitionaris
Fireworks ban

Wel vuurwerk tot categorie 3

2 ondertekeningen

Consumentenvuurwerk is heel erg mooi om naar te kijken en nog geweldiger om zelf af te steken. Tot Categorie 3 voor de duidelijkheid. Deze petitie is bedoeld om daadwerkelijk te peilen hoeveel animo er is om deze eeuwenoude traditie voort te zetten?

Petitie

Wij

de inwoners van Nederland die wel van vuurwerk houden en op deze manier het jaar willen afsluiten.

 

constateren

  • Wanneer de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden op de verpakking.
  • Wanneer het geheel niet veranderd, bewerkt of gemodificeerd wordt, anders dan bedoeld door de fabriekant.
  • Wanneer men de veiligheid van een ieder ander in acht neemt. Dat dit traditie slechts door tegenstanders beteugeld wordt.
  • Waarmee de druk op de zorg, naast verkeersongelukken, geweldsdelicten, schaatsincidenten, sportblessures, arbeidsongevallen, onwaarneembaar laag is.
  • Tot slot zal deze petitie aantonen hoeveel animo er is om een Hollandse Traditie een plek te gunnen voor elkaar, met elkaar.

 

en verzoeken

Dat het afsteken van consumentenvuurwerk tot Categorie 3 weer toegestaan wordt en alleen belet wordt op vandalisme en vernieling en het ter plaatse te beoordelen van illegaal zwaar vuurwerk.

Want in de huidige situatie zijn er al genoeg extra maatregelen genomen rond de jaarwisseling aan personeel dat op elk geluid af zal rennen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2022 
Petitionaris:
E. vd Vlag 

Geschiedenis

Ondertekeningen