You, the petitioner
Eurovision song contest eurovisie songfestival logo

Wel geld naar Eurovisie SongFestival 2020 in Nederland

2 signatures

Premier Rutte heeft laten weten in een interview dat hij eerst wil kijken of het uit het budget te doen val. Ik ben ervan overtuigd dat dit helemaal niet haalbaar is met het budget wat we krijgen. Ik ben deze petitie gestart, omdat ik wil dat premier Rutte zo een groot festival financieel steunt.

Petition

We

Willen dat er geld gaat naar de organisatie van het songfestival in Nederland

 

observe

dat het geld wat we waarschijnlijk krijgen van EBU te weinig zal zijn en AVROTROS, NOS en de NPO zelf de kosten moeten ophoesten. Dit is een onmogelijke taak voor de AVROTROS. Premier Rutte heeft laten weten geen geld te willen steken in de organisatie en eerst wil afwachten wat het budget is en of het hiervan te doen gaat zijn.

 

and request

dat premier Rutte terugkomt op zijn beslissing en we hopen dat er verandering in komt. We willen een Songfestival dat laat zien waar Nederland voor staat en niet een Songfestival waar de AVROTROS op het geld moest letten. Graag zien we hier verandering in.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-08-23 
Lead petitioner:
Ivo Gulikers 
Website:

History

Signatures