U, de petitionaris
Eurovision song contest eurovisie songfestival logo

Wel geld naar Eurovisie SongFestival 2020 in Nederland

2 ondertekeningen

Premier Rutte heeft laten weten in een interview dat hij eerst wil kijken of het uit het budget te doen val. Ik ben ervan overtuigd dat dit helemaal niet haalbaar is met het budget wat we krijgen. Ik ben deze petitie gestart, omdat ik wil dat premier Rutte zo een groot festival financieel steunt.

Petitie

Wij

Willen dat er geld gaat naar de organisatie van het songfestival in Nederland

 

constateren

dat het geld wat we waarschijnlijk krijgen van EBU te weinig zal zijn en AVROTROS, NOS en de NPO zelf de kosten moeten ophoesten. Dit is een onmogelijke taak voor de AVROTROS. Premier Rutte heeft laten weten geen geld te willen steken in de organisatie en eerst wil afwachten wat het budget is en of het hiervan te doen gaat zijn.

 

en verzoeken

dat premier Rutte terugkomt op zijn beslissing en we hopen dat er verandering in komt. We willen een Songfestival dat laat zien waar Nederland voor staat en niet een Songfestival waar de AVROTROS op het geld moest letten. Graag zien we hier verandering in.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-08-2019 
Petitionaris:
Ivo Gulikers 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen