U, de petitionaris
Images

Weg met het Domushuis in Venlo-zuid

113 ondertekeningen

De bewoners van Venlo-zuid zijn het zat! Teken deze petitie voor een goede/gezonde leefomgeving voor de kinderen en bewoners zelf. Dit dagelijks beeld willen onze kinderen niet zien!

Laten we zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen voor het verplaatsen van het Domushuis.

Want wat ik me afvraag?: welke gemeente zet een Domushuis tussen 2 coffeeshops in? en waarom hier? waarom in een woonwijk waar kinderen spelen, waar scholen liggen en 3 speeltuintjes? waar de verslaafden de deur maar uit hoeven te lopen en aan hun stuff komen, waar de bedelaars de straat uitlopen en in de stad kunnen bedelen en waar de alchoholverslaafden de hoek omgaan en aan alchohol komen?

Samen staan we sterk!

Petitie

Wij

De buurt van Venlo-zuid

 

constateren

Dronken mensen door de straat met blikken bier, junkies, dealers die op straat dealen in alle soorten drugs, prostitutie bij de Onze Lieve Vrouwe kerk, pooiers en bedelaars. Rotzooi op straat zoals spuiten die bij de speeltuintjes liggen, matras, kleding en uitwerpselen achter de kerk.

 

en verzoeken

Verplaatsing van het Domushuis.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Venlo 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2016 
Petitionaris:
evee jacons 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen