U, de petitionaris
Img 20230614 wa0010

Weg met de Gyas das

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


De das is het teken van een corporale roeivereniging, wat gepaard gaat met bepaalde associaties die haaks staan op de identiteit van de Knorrenclub Gyas. Wees dus een trotse knor.

Petitie

Wij

Wij, de knorren van Gyas, die geen bedrukte stoflap behoeven om ons met de corporale te verhouden.

 

constateren dat:

Nee, dit is geen petitie tegen die harige beestjes die af en toe een spoorlijn platleggen met hun burchten. Dit is een petitie tegen bange varkentjes die zich geïntimideerd voelen door aardappelige keeltjes met een das en taalgebruik als 'Vo en prominent. Dit heeft geleid tot een verwezenlijking van tegenstrijdigheid, namelijk de Gyas das. Verloochen niet de identiteit van deze van oudsher trotse knorrenclub door dit als merchandise aan te bieden

 

en verzoeken

Hierbij willen wij jullie verzoeken om de verkoop van deze wanartikelen te staken en voor wie er al een heeft hem te verbranden of als attribuut te gebruiken in de slaapkamer als dat ding maar geen daglicht te zien krijgt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Knor van Knorresteijn 
Organisatie:
Knorren BV 

Geschiedenis

Ondertekeningen