U, de petitionaris
Drought4 1

Water en voedsel voor alle mensen

7 ondertekeningen

Opnieuw dreigt een zware hongersnood in grote delen van de wereld. Door klimaatverandering, ontbossing en verwoestijning van het land kunnen steeds meer mensen niet meer in hun eigen levensonderhoud voorzien. Zij zijn aangewezen op voedselhulp, en daar is te weinig geld voor. Help hen weer voor zichzelf zorgen!

Petitie

Wij

bezorgde Europeanen en wereldburgers

 

constateren

dat in vele landen weer voedselschaarste heerst en hongersnood dreigt. In vele landen hebben mensen te weinig geschikt voedsel en schoon water beschikbaar voor zichzelf en hun vee

 

en verzoeken

dat u die maatregelen treft, waardoor zij weer zelfredzaam worden. Hiervoor hebben zij eerst water, voedselhulp en onderwijs in betere manieren om voedsel te verbouwen en te bewaren nodig. Duurzame energie en transport en microleningen dragen veel bij aan zelfredzaamheid. Help hen dit te leren en maak het mogelijk!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2016 
Petitionaris:
Ellen Jensen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen