U, de petitionaris
2016 2 8 %283%29

Voorkom Beweegtuin bij Franciscushof voor de ramen van dementerende bewoners

27 ondertekeningen

De Beweegtuin bij "Franciscushof" (Wonen met zorg) te Lieshout trekt hangjeugd en veel herrie-schoppers bij de meest kwetsbare groep van ouderen n.l. De kleinschalige bewoners met dementie.

Petitie

Wij

Bewoners, kinderen, familie en omliggende woningen van Franciscushof, inwoners Lieshout-Laarbeek

 

constateren dat:

Dat het plan "De Beweegtuin" pal voor de ramen van de meest kwetsbare groep: Kleinschalige bewoners van Franciscushof bij een groot aantal bewoners en inwoners van Lieshout geen draagvlak heeft. Echter de Zorgboog luistert niet en zet hun plannen door. Dit getuigt niet van een evenwichtige belangen afweging.

 

en verzoeken

De Gemeente Laarbeek hierin de regie te nemen en dit plan een halt toe te roepen. Wij willen immers het grasveld voor de ramen/deuren van de kleinschalige bewoners houden zoals deze nu is, en niet een plek gaan creƫren voor hangjeugd. Ouderen gaan in hun laatste fase naar een rusthuis om dit dan in alle rust door te kunnen brengen. Bovendien zou het plan ook nog eens een mooi stukje natuur afbreken. De impact is niet in 'n grotere context bekeken

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Laarbeek 
Petitieloket:
Einddatum:
05-04-2016 
Antwoord verwacht:
20-04-2016 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Robbie Robbescheuten 
Organisatie:
Robbie Robbescheuten en John van den Broek 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De beweegtuin komt er ondanks onze inzet toch

Het gesprek tussen Gemeente en zorgboog was wat wazig, wij mochten er niet bij zijn, dus we weten niet of er wel of niet een gesprek heeft plaats gevonden.

Van zorgboog wel de plannen toegestuurd gekregen, en mochten wij onze inbreng aangeven hoe wij het in gedachten hadden om de apparaten te plaatsen.

We zullen zien

allen bedankt voor uw steun!!.

07-06-2016

Gemeente en Zorgboog in gesprek

Gemeente Laarbeek en Zorgboog op 26 mei 2016 een bespreking over de geplande locatie beweegtuin bij Franciscushof, hopelijk komt er iets positiefs uit !!.

13-05-2016