U, de petitionaris
Img 0275

Voer het continurooster in op de Sint Jozefschool in Volendam

52 ondertekeningen

Wil je dat de Jozefschool overstapt op het continu-rooster? Onderteken dan deze petitie. Een continu-rooster biedt rust en continuïteit voor zowel de kinderen als de ouders, en niet te vergeten alle opa's en oma's die vaak de kinderen tussen de middag komen halen. Bovendien blijft er meer tijd over na schooltijd en verdwijnt het onderscheid tussen kinderen die wel of niet overblijven.

Petitie

Wij

Ouders van de leerlingen van de Sint Jozefschool in Volendam

 

constateren dat:

  • Het continu-rooster biedt aanzienlijk meer rust voor onze kinderen. Momenteel moeten ze telkens na de pauze opnieuw opstarten, maar met een continu-rooster ervaren ze meer regelmaat doordat ze met de hele klas op school blijven.

  • Voor ouders, grootouders en verzorgers betekent het einde van het gehaast tussen de middag een verlichting. Geen stress meer over het ophalen en wegbrengen van de kinderen.

  • Gezamenlijk eten met de hele klas bevordert het groepsgevoel en draagt bij aan een positieve sfeer in de school.

  • Na school blijft er voldoende tijd over voor sportactiviteiten en het afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. Het continu-rooster biedt meer flexibiliteit en ruimte voor ontspanning en leuke activiteiten.

  • Bovendien zorgt een continu-rooster voor een verlichting van de verkeersdruk, vermindert het parkeerproblemen en draagt het bij aan een rustigere buurt doordat er twee keer per dag minder mensen de kinderen komen halen en brengen.

 

en verzoeken

het bestuur van de Sint Jozefschool het continu-rooster opnieuw in beraad te nemen. Wij geloven dat een continu-rooster veel voordelen biedt voor zowel de kinderen als de ouders en opa’s en oma's. Een heroverweging van het rooster zou worden gewaardeerd door een aanzienlijk aantal ouders en grootouders die hier zeer positief tegenover staan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
14-05-2024 
Petitionaris:
J. Schilder 

Geschiedenis

Ondertekeningen