U, de petitionaris
Pegidanl99

Vervolg deelnemers van het burgerinitiatief Wij gaan ze halen

1.429 ondertekeningen

"Wij Gaan Ze Halen" is een initiatief om met een karavaan van 70 voertuigen, op 21 december naar Athene te rijden om 1000 asielzoekers uit Griekenland naar Nederland te brengen. Dit is in strijd met Artikel 197a, en dus ook Artikel 47, en Artikel 140, van het Wetboek van Strafrecht.

Petitie

Wij

Het Nederlandse volk,

 

constateren

Dat het initiatief van "Wij Gaan Ze Halen" strafbaar is getuige Artikel 197a van het Wetboek van Strafrecht, dat de oproep van de initiatiefnemers tot deelname strafbaar is getuige Artikel 47 van het Wetboek van Strafrecht, en dat initiatiefnemers en deelnemers strafbaar zijn getuige Artikel 140 van het Wetboek van Strafrecht.

 

en verzoeken

Onmiddellijk verbod op de organisatie en deelname van dit initiatief en berechting van de betrokken personen, als signaal naar dergelijke initiatieven, in binnen- en buitenland, dat de wet wordt gehandhaafd om mensensmokkel en illegale immigratie te bestrijden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Openbaar Ministerie (artikel 12 Sv-procedure) 
Petitieloket:
Einddatum:
20-01-2019 
Petitionaris:
Edwin Wagensveld 
Organisatie:
Pegida Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen