U, de petitionaris
Protect the earth   copy

Verplicht dubbelglas in alle woningen

28 ondertekeningen

Met de groeiende kosten van gas. De aardbevingen in Groningen. De hogere temperaturen in de zomer, lijkt dubbel glas in woningen de uitkomst te zijn om straks niet allemaal met een airco op volle toeren de warmte buiten te houden. Of juist de kou in de winter.

Petitie

Wij

huurders met en zonder dubbel glas en medestanders

 

constateren

  • Dubbelglas of HR++ bestaat al 70 jaar. Maar nog steeds zijn er huizen die niet voorzien zijn van deze uitvinding.
  • Een uitvinding die er voor zorgde dat we minder energie nodig hebben om het huis te verwarmen. De warmte in de zomer buiten te houden of juist voor een rustigere woonervaring bijdraagt -. In deze tijden van energieproblemen, verhoogde CO2 uitstoot, is het een manier om dat probleem te minimaliseren.

 

en verzoeken

verhuurders juist verplichten om deze energiebezuinigende maatregelen te nemen. Zodat we de CO2-uitstoot minimaliseren. De warmte in de hetere zomers buiten houden. En het verbruik van gas en andere bronnen te verlichten. Zonder dat de huurder eerst naar de rechter moet stappen. Want juist deze extra stap is inefficiƫnt, net als het beleid dat nog steeds gehandhaafd wordt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2020 
Petitionaris:
M.W. Lurie 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Dubbel Glas Dubbel Plezier

Op vele plekken in Nederland is dubbel glas nog steeds niet de norm. Veel voordeuren hebben enkel glas.

+Lees meer...

In deze tijden, waar de kosten van energie omhoog gaan en de warmte langzaam stijgt. Is het aan ons om maatregelen te nemen. Maatregelen die ervoor horen te zorgen klimaat neutraal(er) te gaan leven. En onze impact op deze planeet te minimaliseren. Help on met deze petitie, dat wat al lang gedaan had mogen worden. Alsnog toe te passen. Overal en voor iedereen.

05-02-2020