U, de petitionaris
Ezxjwewxyaa35dg

Veronica Inside moet terug op vrijdag!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.


Mis jij Veronica Inside ook zo erg op de vrijdag? Was jij vrijdag ook zo depressief toen je niet kon kijken naar de Snor, Gijpie en Genee? Ook voor Gijpie is het goed als de show weer 2x in de week is. Want ook voor hem is het zijn tweewekelijkse uitje! Tekenen dus!

Petitie

Wij

Kijkers van Veronica Inside

 

constateren

Dat er geen VI meer is op vrijdag

 

en verzoeken

Dit terug te laten keren! De mannen lullen heus wel die vrijdagavond ook vol hoor! John de Mol doe het voor ons! We zullen je belonen met een miljoen kijkers.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
04-09-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen