U, de petitionaris
Whatsapp image 2021 01 03 at 18.44.29

Verliefd van K3 moet op Spotify komen!

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. Er zijn alternatieven voor Spotify. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.

De categorie 'auteursrechthouder' is alleen voor gevallen waarbij materiaal volledig onbeschikbaar is.


Wij, de fans van K3, willen graag het album Verliefd uit 2002 op bekende streamingservices, vooral Spotify, zien! Het is het enige album van K3 dat nog mist.

Petitie

Wij

Fans van K3

 

constateren

Dat niet alle albums van de Vlaamse meidengroep K3 op Spotify staan. Het album Verliefd uit 2002 mist namelijk en wij zouden deze graag op de streamingservice Spotify willen zien.

 

en verzoeken

Dat het bedrijf dat de rechten heeft van het album (Niels William/Studio 100) het album op Spotify zet, net zoals alle andere K3-albums.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Einddatum:
05-01-2021 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen