You, the petitioner
Naamloos

Verhuurder staat het net ter bescherming van kleine uilen niet toe

243 signatures

Twee kleine uilen gedood door buurkat

Petition

We

  • Personen die de samenwerking van ATJ Owls met de ouderen, de mensen met een beperking en noodzakelijke educatie een warm hart toedragen
  • Dierenliefhebbers
  • De donateurs en sponsoren die hebben meegewerkt aan het realiseren van dit net.

 

establish that:

  • Dat er door dit net geen slachtoffers meer vallen door deze buurkatten
  • Dat de grote uilen meer vlieg vrijheid krijgen dankzij dit net
  • Dat het net geen ontsiering is
  • Op maar een punt 50- 75 cm boven de schutting uitsteekt
  • Een grote parasol meer ontsiering is vanwege de dichtheid

 

and request

Dat ATJ Owls dit net mag plaatsen omdat het noodzakelijk is voor de veiligheid en vrijheid van de uilen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-25 
Lead petitioner:
Brigitte Furnemont 
Organisation:
www.atj-owls.nl 

History

Signatures

Updates

Update

De dagvaarding van de boomstam is verplaatst naar 20 april. Intussen is het ontwerp voor de totempaal af want hoe dan ook, ik blijf er van overtuigd dat hij er zal komen. Ik geef niet op al wordt het een verrijdbare paal o.i.d. ‚Äč Mijn dank gaat uit naar iedereen die ons steunt, meehelpt en deze petitie heeft ondertekend. Intussen kunnen we niet meer doen dan afwachten. Zodra er nieuws is laat ik dit direct weten..

2019-03-11

Update

Wij zijn inmiddels gedagvaard en het wordt nu via de rechter uitgevochten. Op 20 februari zou het voor moeten komen maar onze advocaat heeft uitstel aangevraagd omdat het bijna onmogelijk was om binnen een week te reageren. Zodra er meer nieuws is laat ik dit direct weten. Iedereen in ieder geval heel erg bedankt voor de ondertekening en uw medeleven. Wij zijn u zeer dankbaar!

.

2019-03-03

Update

Als eerste wil ik iedereen met heel mijn hart bedanken voor het ondertekenen van deze petitie! De verhuurder geeft mij tot de 11de januari en is onze boomstam dan niet met de grond gelijk gemaakt gaan zij dit uitvoeren. Ik accepteer dit niet en zal er alles aan doen om dit te voorkomen. Alle buurtjes van mij hebben deze petitie schriftelijk ondertekend en hebben geen last ervan of vinden het ontsierend. Ik hou jullie op de hoogte. .

2019-01-08