U, de petitionaris
Naamloos

Verhuurder staat het net ter bescherming van kleine uilen niet toe

243 ondertekeningen

Twee kleine uilen gedood door buurkat

Petitie

Wij

  • Personen die de samenwerking van ATJ Owls met de ouderen, de mensen met een beperking en noodzakelijke educatie een warm hart toedragen
  • Dierenliefhebbers
  • De donateurs en sponsoren die hebben meegewerkt aan het realiseren van dit net.

 

constateren

  • Dat er door dit net geen slachtoffers meer vallen door deze buurkatten
  • Dat de grote uilen meer vlieg vrijheid krijgen dankzij dit net
  • Dat het net geen ontsiering is
  • Op maar een punt 50- 75 cm boven de schutting uitsteekt
  • Een grote parasol meer ontsiering is vanwege de dichtheid

 

en verzoeken

Dat ATJ Owls dit net mag plaatsen omdat het noodzakelijk is voor de veiligheid en vrijheid van de uilen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Einddatum:
25-07-2019 
Petitionaris:
Brigitte Furnemont 
Organisatie:
www.atj-owls.nl 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Update

De dagvaarding van de boomstam is verplaatst naar 20 april. Intussen is het ontwerp voor de totempaal af want hoe dan ook, ik blijf er van overtuigd dat hij er zal komen. Ik geef niet op al wordt het een verrijdbare paal o.i.d. ​ Mijn dank gaat uit naar iedereen die ons steunt, meehelpt en deze petitie heeft ondertekend. Intussen kunnen we niet meer doen dan afwachten. Zodra er nieuws is laat ik dit direct weten..

11-03-2019

Update

Wij zijn inmiddels gedagvaard en het wordt nu via de rechter uitgevochten. Op 20 februari zou het voor moeten komen maar onze advocaat heeft uitstel aangevraagd omdat het bijna onmogelijk was om binnen een week te reageren. Zodra er meer nieuws is laat ik dit direct weten. Iedereen in ieder geval heel erg bedankt voor de ondertekening en uw medeleven. Wij zijn u zeer dankbaar!

.

03-03-2019

Update

Als eerste wil ik iedereen met heel mijn hart bedanken voor het ondertekenen van deze petitie! De verhuurder geeft mij tot de 11de januari en is onze boomstam dan niet met de grond gelijk gemaakt gaan zij dit uitvoeren. Ik accepteer dit niet en zal er alles aan doen om dit te voorkomen. Alle buurtjes van mij hebben deze petitie schriftelijk ondertekend en hebben geen last ervan of vinden het ontsierend. Ik hou jullie op de hoogte. .

08-01-2019