U, de petitionaris

Verhinder dat Eva Vlaardingerbroek haar studenten kan indoctrineren

28 ondertekeningen

Het is goed om te horen dat de Universiteit Leiden afstand heeft genomen van de antisemitische denkbeelden van Paul Cliteur. Nu is het tijd om consequent te zijn en te voorkomen dat Eva Vlaardingerbroek haar studenten nog langer kan beïnvloeden met deze kwalijke denkbeelden.

Petitie

Wij

Verontruste burgers

 

constateren

Dat Eva Vlaardingerbroek een politicus met zeer kwalijke antisemitische, racistische en door nazi-ideologie geïnspireerde denkbeelden actief heeft gesteund en ook zelf een verleden heeft van publiekelijke racistische publicaties.

 

en verzoeken

om Eva Vlaardingerbroek niet langer de mogelijkheid te bieden om haar kwalijke denkbeelden over te dragen op haar studenten. Wij verzoeken nadrukkelijk niet om haar dienstverband te beëindigen, maar wel om haar niet langer in staat te stellen om de studenten van de Universiteit Leiden te indoctrineren met haar abjecte denkbeelden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Martin den Heyer  
Organisatie:
Facebook groep "Thierry Baudet ontmaskerd"  

Geschiedenis

Ondertekeningen