U, de petitionaris

Verbied demonstranten tijdens intocht Sinterklaas

53 ondertekeningen

Het Sinterklaasfeest is totaal verstoord! Roetveegpieten zijn ook niet goed, gekleurde pieten ook niet. Ik ben niet voor of tegen zwarte Piet, maar vind verandering wel op zijn plaats. Het is vreselijk dat een kinderfeest wordt verstoord door onvolwassen gedrag van BEIDE PARTIJEN. Vrijheid van meningsuiting? ja! Maar dit kan blijkbaar niet op een normale wijze gaan. DAAROM DEZE PETITIE. Teken mee dus tegen demonstraties op de dag van de intocht van Sinterklaas en voor uitbreiding van bevoegdheden van lokale overheden om dit te bewerkstelligen!

Petitie

Wij

Bezorgde ouders en gewone burgers

 

constateren

dat de vrije meningsuiting, in de vorm van verleende vergunningen voor demonstraties tijdens de Sinterklaasintocht volledig uit de hand lopen

 

en verzoeken

vergunningen voor demonstraties van alle partijen NIET af te geven tijdens de dag van de Sinterklaasintocht, zodat kinderen beschermd worden tegen elke uitingsvorm van voor- of tegenstanders van "zwarte, roetveegpiet of anderssoortige pieten, tijdens de Sinterklaasintocht.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
gemeenten 
Petitieloket:
Einddatum:
17-02-2019 
Petitionaris:
Bea van den Bos 
Organisatie:
Mevrouw 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen