U, de petitionaris
Banner1

Verbetering woongenot Woontoren De Helftheuvel

61 ondertekeningen

Met het ondertekenen van deze petitie hopen wij te bewerkstelligen dat het achterstallige onderhoud in onze woontoren tijdig wordt hersteld dan wel dat wij worden tegemoetgekomen in onze maandelijkse servicekosten.

Petitie

Wij

Bewoners van Woontoren De Helftheuvel

 

constateren

Wij zijn van mening dat de eigenaar in gebreke is ten aanzien van het onderhoud van enkele gemeenschappelijke voorzieningen. Dit betreffen onder meer het liftsysteem, de wasserette, het wassen van de ramen, het geluid dat veroorzaakt wordt door het luchtsysteem en het garanderen van de veiligheid bij het openen van voordeuren in geval van buitensluiting.

 

en verzoeken

Wij verwachten dat de eigenaar van woontoren De Helftheuvel de bewoners in voldoende mate compenseert voor de hinder die zij hebben ondervonden van de reeds vermelde gebreken in de woontoren middels het in mindering brengen van de maandelijkse servicekosten, en/of dat de eigenaar zorg draagt voor het binnen afzienbare tijd herstellen van het achterstallige onderhoud.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Einddatum:
29-10-2016 
Petitionaris:
Bewoners Woontoren 

Geschiedenis

Ondertekeningen