U, de petitionaris
Images

Verbeter Oostappen vakantieparken

60 ondertekeningen

Bij deze starten wij een petitie tegen de wantoestanden binnen de parken van Oostappen groep Vakantieparken. Ze beloven een goede vakantie maar de parken zijn te vies om aan te pakken en alles is kapot. Ook maken ze reclame voor dingen die er al lang niet meer zijn of gesloten zijn.

Petitie

Wij

Omdat er enorm veel gedupeerde vakantiegangers zijn en klachten gewoon niet in behandeling worden genomen willen wij dat klachten WEL worden afgehandeld of op zijn minst de parken pas weer open mogen als het werkelijk schoon en fris is en alles gemaakt is.

 

constateren

Er zijn zo enorm veel mensen met klachten dat het nu echt tijd is geworden om onze krachten te gaan bundelen. Als de beheerder van Oostappen vakantieparken wel met zijn gezicht in een tv serie kan spelen en kan pronken met zijn miljoenen, dan kan hij ook zijn parken beter gaan bijhouden en zich niet gaan verschuilen achter het feit dat het allemaal aan anderen ligt. HIJ is tenslotte eind verantwoordelijk!

 

en verzoeken

Het verzoek is erg simpel, tegemoetkomingen in de kosten van de verhuurprijzen van huisjes, tenten, caravans enz. En het verzoek om de parken pas weer te gaan openen nadat alles is opgelost.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
inspectie 
Petitieloket:
Einddatum:
27-11-2021 
Petitionaris:
D van Elsbergen 
Organisatie:
Sluit Oostappen groep tot er verbetering is. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen