U, de petitionaris

Verandering van de naam "Afdelingsleider"

1 ondertekeningen

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

  • U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

  • Een uitweg is om samen met anderen een organisatie op te richten (als die er niet al is) en daarvoor steun in de vorm van subsidie of publiciteit te vragen. Dat kan wel met een petitie.


Wij willen de naam afdelingsleider veranderen naar een naam die er echt goed bij pas. Deze naam zal alleen toegepast worden op scholen.

Naam van tegenwoordig: Afdelingsleider Onze nieuwe naam: Afdelingsleier

Petitie

Wij

Tweety en Sem

 

constateren

Dat de naam van afdelingsleider naar afdelingsleier moet worden veranderd. Dit is van toepassing voor scholen. Wij willen het imago van de "afdelingsleiers" verbeteren.

 

en verzoeken

Om de officele naam in alle woordenboeken te veranderen. En mogelijk een boete geven voor mensen die zich hier niet aanhouden (m.u.v. leerlingen)

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
26-12-2020 
Petitionaris:
Danil Karmadonov 
Organisatie:
Tweety 

Geschiedenis

Ondertekeningen